Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no flow'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Members Section
    • New Members Section
    • Introductions
  • Coffee Forums
    • Announcements
    • Discounts & Special Offers From Our Advertisers
    • Coffee Lounge
    • Beans
    • Grinders | Machines | Accessories
    • Brewed Coffee
    • Technical | Faults | How-to's
    • Barista Skills for the home enthusiast
    • Show Off Your Setup
    • Videos
    • Home Roasters
    • Find a Coffeeshop
    • Off-Topic
    • Equipment Retailer Reviews
    • Baking and Brewing
    • Coffee Forum Homepage Articles
    • Coffee Wiki
    • The Coffee Map
  • Grinders
    • The Grinder Forum
    • Compak Grinders
    • Ceado Grinders
    • Eureka Grinders
    • Mahlkönig Grinders
    • Mazzer Grinders
    • Niche Zero
  • Coffee Machines
    • Alex Duetto Forum
    • Delonghi Forum
    • Gaggia Forum
    • Expobar Forum
    • Fracino Forum
    • Lever Forum
    • Lelit Forum
    • La Marzocco
    • Quick Mill Forum
    • ECM / Profitec Forum
    • Rancilio Silvia Forum
    • Rocket Forum
    • Sage Forum
    • ACS Ambient Espresso Forum
  • For Sale and Wanted
    • For Sale or Swap
    • Wanted
    • Valuations (What's it worth?)
    • Deals
    • eBay Auction and Gumtree Links
    • Non-Coffee Related Items For Sale
    • Pay it forward
    • Group Buys
  • Tea Forum
    • The Tea Room
  • Coffee Industry
    • Coffee Business Owner Support Forum
    • Commercial | Special Offers
    • Syndicated News and Coffee Tweets from around the world
  • Amateur Barista Championships
  • Misc
    • How Do I?

Blogs

  • Admin's Blog
  • Glenn's Blog
  • coffeeman's Blog
  • CoffeeMagic's Blog

Categories

  • Articles
  • Cafe Reviews
  • Coffee Machine Reviews
  • Coffee Reviews
  • For Sale
  • Wanted
  • Forums
  • Site Advertisers
  • Press Releases

Calendars

  • Community Calendar
  • Coffee Forums UK Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Interests


Occupation


Twitter Account


Telephone Number


First Name


Last Name

Found 4 results

  1. Need some help, running out of ideas. I left my gaggia in the care of my parents and they well and truely trashed it. Very infrequent descaling for a year, it finally decided to pack up and water stopped flowing through the group. I stripped it, descaled everything changed all the seals. Reassembled it and seemed to be working fine. I pulled a few shots and steamed some milk then in the middle of pulling the 6th shot the flow dropped to almost nothing. I started over and pulled another shot just fine. Next day pulled 3 shots and steamed some milk, go for a 4th and flow
  2. Hi folks im having some issues with my red baby dose. I bought it second hand and it allowed water through yhe grouphead fine a couple of times but now, nothing. I get water through the steam wand fine. I have cleaned the shower and group heads and replaced the grouphead gasket. Ive taken the top off and had a look. Whilst trying to run the water. Water is leaking out of the boiler a little, causing drips from inside the machine, not grouphead. There is some visible scale on the outside of the boiler and allen bolts where leaking haf happened What can i do to try a
  3. Without wishing to tempt fate I thought I would share my successful fix of a problem for future reference. I've posted before in a previous thread titled 'Problem with Gaggia Classic: flow stops when heats up', but actually I think this is a generic problem that could affect many types of machines. My own machine is an old Rancilio Nancy, (one of the predecessors of the Silvia), and probably dates from the mid 1980's. Around New Year it developed a problem where no water would come through the group head along with some odd sounds that I assumed were due to pump failure. I made the mista
  4. Hi guys, I've been rebooting my Rancilio Silvia V1 of late, as it had some problems. Most are resolved but now I've encountered a new one; the espresso is not flowing, only dripping through. It starts with a tiny flow and after 5 seconds in, it stops providing espresso. The situation is as follows: Last few days I've replaced the shower screen, group head gasket and the steam wand gaskets. Moreover, I've backflushed the machine. I then poured some espresso's and the flow was fine. Then, I descaled the machine and since then, I have the problem as described above. However, I do r
×
×
  • Create New...