Jump to content

aws92

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About aws92

  • Other groups Active
  • Rank
    Green Bean

Your Profile

  • Location
    Glasgow, Scotland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Okay, this is great troubleshooting. Will have a go and see how it works. Thanks!
  2. I'll take the tamp at asking please. AW
  3. Hello folks, Excited to join the forum. I'm AW from Glasgow and have just started my espresso/grinder journey. I've gone in on the low-end and gone for a gaggia classic and sage smart grinder pro, and just want to see what I can do with that setup. Can already see the issues with the smart grinder pro (clumpy etc.). I'm hopefully looking to move up to a mignon soon though. AW
  4. Hi All, I've been finding that the fuse in he gaggia has blown a couple of times. The original fuse is a 3A... This seems low. So after a bit of reading a 13A seems more suitable. Working well since this change, however today I thought it blew with the 13A fuse after making a latte... After literally turning it off and on again from the socket it managed to work. I'm not sure if this is a common problem with the gaggia? It's a 2011 I think. Advice would be appreciated.
  5. I'm using Tapatalk, not really sure how you are meant to tag? # or just the words?
  6. I lurked for about a month before joining.
  7. Thanks for this. Really helpful. Abdul
×
×
  • Create New...